top of page

Wat wij kunnen betekenen voor u

both.jpg

Zeecontainertransport

Wilt u een zeecontainer vervoeren vanuit of naar de havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen of Vlissingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

 

Wij zorgen dat uw vracht binnen het gestelde termijn op de plaats van bestemming komt. Met andere woorden: we doen wat we beloven! Als de opdracht uw bureau verlaat, zorgen wij dat het transport goed wordt uitgevoerd. Wanneer wegvervoer voor u de beste keuze is, dan zijn wij het bedrijf dat uw container vervoert. Vreugdenhil & van Wamelen Transport is een servicebewust transportbedrijf, gespecialiseerd in containervervoer over de weg.

output-onlinepngtools.png
transport
34841658103_bf7fbeebe5_b.jpg

Transport

Naast zeecontainer transport verzorgen wij ook ander transport. Denk hier bijvoorbeeld aan Offshore Transport, koelvervoer en Tautline transport. Door onze vele mogelijkheden en ons grote netwerk zijn wij de perfecte oplossing voor al uw transport gerichte werk. 

output-onlinepngtools.png
plug-in.jpg

Reefer plug-in

eventuele ‘Demurrage kosten’ in de haven voorkomen? Geen probleem, wij kunnen al uw reefers aansluiten op onze reefer plug-ins zodat uw container gekoeld blijft.

output-onlinepngtools.png
plug-in

Container opslag

Even geen ruimte voor uw container of wilt u uw container voor langere tijd opslaan? 

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om uw containers voor korte of lange termijn op te slaan.

output-onlinepngtools.png
opslag.jpg
Opslag

Geïnteresseerd? 

Uiteraard kunnen wij veel meer diensten aanbieden dan alleen het bovenstaande. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag in zee gaan met ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page